Thirrja e dytë për financimin e dokumentacionit teknik për projektet e infrastrukturës

Aktivitetet, Lajme, Thirrje publike|

I dashur, Ju ftojmë të merrni pjesë në Thirrjen e Dytë për Financimin e Dokumentacionit Teknik për... Read More Thirrja e dytë për financimin e dokumentacionit teknik për projektet e infrastrukturës

Mbajti konferencën “Go Green: Sigurimi i qëndrueshmërisë mjedisore dixhitale” organizuar nga Byroja e Zhvillimit Rajonal

Aktivitetet, Go Green, Lajme|

Është një prioritet kombëtar krijimi i planeve dhe udhërrëfyesve për transformimin dixhital dhe... Read More Mbajti konferencën “Go Green: Sigurimi i qëndrueshmërisë mjedisore dixhitale” organizuar nga Byroja e Zhvillimit Rajonal

Njoftim (rezultate) nga Thirrja publike për financimin e dokumentacioneve teknike

Lajme, Thirrje publike|

Të nderuar aplikantë, Ju njoftojmë se ka përfunduar procedura për vlerësimin e kërkesave për... Read More Njoftim (rezultate) nga Thirrja publike për financimin e dokumentacioneve teknike

Takim pune mes Drejtorit të Byrosë për Zhvillim Rajonal z.Ramiz Rexhepi, Rektorit të UEJL, z. Abdylmenaf Bexheti dhe Drejtorit të Qendrës për Zhvillim Rajonal të Pollogut (QZHRPP), z. Fatmir Saiti.

Aktivitetet, Lajme|

Sot, në hapësirat e Universitetit të Europës Juglindore (UEJL) u realizua një takim pune mes  Drejtorit... Read More Takim pune mes Drejtorit të Byrosë për Zhvillim Rajonal z.Ramiz Rexhepi, Rektorit të UEJL, z. Abdylmenaf Bexheti dhe Drejtorit të Qendrës për Zhvillim Rajonal të Pollogut (QZHRPP), z. Fatmir Saiti.

BYROJA PËR ZHVILLIM RAJONAL NËNSHKROI MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME UNT-në

Aktivitetet, Lajme|

Shkup, 23.09.2021 Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup kurrorëzoi bashkëpunimin me Byronë... Read More BYROJA PËR ZHVILLIM RAJONAL NËNSHKROI MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME UNT-në

Thirrje për projekte për bashkëpunim ndërkomunal

Lajme, Thirrje publike|

UNDP në bashkëpunim me Byronë për Zhvillimin Rajonal shpall thirrje për dorëzimin e aplikimeve për... Read More Thirrje për projekte për bashkëpunim ndërkomunal

THIRJE PUBLIKE PËR GRUMBULLIMIN E PROPOZIM – PROJEKTEVE PËR ZHVILLIMIN E RAJONEVE ME NEVOJA SPECIFIKE ZHVILLIMORE DHE PËR ZHVILLIMIN E FSHATRAVE PËR VITIN 2020

Lajme, Thirrje publike|

Në bazë të nenit 35 paragrafi 1 dhe neni 36 paragrafi 1 nga Ligji për Zhvillim të Barabartë Rajonal... Read More THIRJE PUBLIKE PËR GRUMBULLIMIN E PROPOZIM – PROJEKTEVE PËR ZHVILLIMIN E RAJONEVE ME NEVOJA SPECIFIKE ZHVILLIMORE DHE PËR ZHVILLIMIN E FSHATRAVE PËR VITIN 2020

Drejtori Z. Ramiz Rexhepi zhvilloi takim pune me Ambasadorin e Francës, Z. Kristian Timonie

Aktivitetet, Lajme|

Drejtori i Byros për Zhvillim Rajonal Z. Ramiz Rexhepi zhvilloi një takim pune me Ambasadorin e Republikës... Read More Drejtori Z. Ramiz Rexhepi zhvilloi takim pune me Ambasadorin e Francës, Z. Kristian Timonie

Drejtori i Byrosë për Zhvillimin Rajonal Z. Ramiz Rexhepi realizoi takim pune me Z. David Oberhuber, Drejtor i Shoqatës Gjermane për Bashkëpunim Teknik (GIZ)

Aktivitetet, Lajme|

Sot Drejtori i Byrosë për Zhvillimin Rajonal Z. Ramiz Rexhepi realizoi takim pune me Z. David Oberhuber,... Read More Drejtori i Byrosë për Zhvillimin Rajonal Z. Ramiz Rexhepi realizoi takim pune me Z. David Oberhuber, Drejtor i Shoqatës Gjermane për Bashkëpunim Teknik (GIZ)

Zyrtarisht lëshohet në përdorim rruga lokale për në deponinë rajonale Rusino

Aktivitetet, Lajme|

Sot, Drejtori i Byrosë për Zhvillimin Rajonal Z. Ramiz Rexhepi së bashku me Ministrin e Vetëqeverisjes... Read More Zyrtarisht lëshohet në përdorim rruga lokale për në deponinë rajonale Rusino

Close Search Window