Institucioni

BYROJA PËR ZHVILLIM RAJONAL
tbrs7oobsfhnhdmhg12s0nh1kv

Thirje Publike

Informacion për thirje publike

Informatat Publike

Informatat publike

Konktat

Tel: +389 2 3 121 350

info@brr.gov.mk

Изградба на пат од село Палчишта и Поштем до Автопатот Тетово – Гостивар!

Проект!

Денеска директорот на Биро за регионален развој г-дин Рамиз Реџепи заедно со министерот за локална самоуправа г-дин Ристо Пенов и Градоначалникот на општина Боговиње г-дин Бесник Емиши учествуваа во увидот на работите што се вршат на проектот за изградба на пат од село Палчишта и Поштем до с. Автопатот Тетово – Гостивар, проект што ќе ги поврзе населените места од општина Боговина со важниот проект Коридори 8..

Новости.

323352009_1308378249956010_8434169697963064336_n
339416981_159071787082107_9106244487474824123_n

TENDERA TË REJA RRUGË TË REJA QYTET I RI

Lajmet e fundit

Zbuloni se çfarë po ndodh!

Mbajti konferencën “Go Green: Sigurimi i qëndrueshmërisë mjedisore dixhitale” organizuar nga Byroja e Zhvillimit Rajonal

Aktivitetet, Go Green, Lajme

Është një prioritet kombëtar krijimi i planeve dhe udhërrëfyesve për transformimin dixhital dhe iniciativat financiare për... Read More Mbajti konferencën “Go Green: Sigurimi i qëndrueshmërisë mjedisore dixhitale” organizuar nga Byroja e Zhvillimit Rajonal

Njoftim (rezultate) nga Thirrja publike për financimin e dokumentacioneve teknike

Lajme, Thirrje publike

Të nderuar aplikantë, Ju njoftojmë se ka përfunduar procedura për vlerësimin e kërkesave për financimin e zhvillimit të... Read More Njoftim (rezultate) nga Thirrja publike për financimin e dokumentacioneve teknike

Thirrje për financimin e dokumentacionit teknik

Thirrje publike

Të nderuar: Projekti “Fuqizimi i kapaciteteve komunale për zbatimin e projektit“ i fton komunat dhe qendrat për zhvillimin e... Read More Thirrje për financimin e dokumentacionit teknik

Çfarë po ndodh

Bashkohuni me argëtim në qytetin tonë!

No Events

Takim pune me përfaqësues nderi nga Ambasada e Rumanisë.

Мисли локално делувај регионално развивај национално

БИРО ЗА РЕГИОНАЛЕН РАЗВОЈ

Close Search Window