Thirrja e dytë për financimin e dokumentacionit teknik për projektet e infrastrukturës

Aktivitetet, Lajme, Thirrje publike|

I dashur, Ju ftojmë të merrni pjesë në Thirrjen e Dytë për Financimin e Dokumentacionit Teknik për... Read More Thirrja e dytë për financimin e dokumentacionit teknik për projektet e infrastrukturës

Mbajti konferencën “Go Green: Sigurimi i qëndrueshmërisë mjedisore dixhitale” organizuar nga Byroja e Zhvillimit Rajonal

Aktivitetet, Go Green, Lajme|

Është një prioritet kombëtar krijimi i planeve dhe udhërrëfyesve për transformimin dixhital dhe... Read More Mbajti konferencën “Go Green: Sigurimi i qëndrueshmërisë mjedisore dixhitale” organizuar nga Byroja e Zhvillimit Rajonal

PROGRAMA PËR ZHVILLIM TË BARABART RAJONAL PËR VITIN 2023/2024

Programa për zhvillim të barabartë rajonal|

... Read More PROGRAMA PËR ZHVILLIM TË BARABART RAJONAL PËR VITIN 2023/2024

PROGRAMA PËR ZHVILLIM TË BARABART RAJONAL PËR VITIN 2022/2023

Programa për zhvillim të barabartë rajonal|

... Read More PROGRAMA PËR ZHVILLIM TË BARABART RAJONAL PËR VITIN 2022/2023

PROGRANI PËR ZHVILLIM TË BARABART RAJONAL 2021

Programa për zhvillim të barabartë rajonal|

... Read More PROGRANI PËR ZHVILLIM TË BARABART RAJONAL 2021

Byroja për Zhvillim Rajonal e financoi 16.483.500,00 denarë projektin “Rekonstruimi i rrugës në fshatin Saraqino”.

Aktivitetet|

In the quality of director of the Bureau for Regional Development, today I had the pleasure that together... Read More Byroja për Zhvillim Rajonal e financoi 16.483.500,00 denarë projektin “Rekonstruimi i rrugës në fshatin Saraqino”.

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rehxepi ishte njëri ndër panelistët e konferencës vjetore për decentralizim dhe udhëheqje lokale “Vetëqeverisja lokale – koha për mundësi dhe revizion”

Aktivitetet|

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rehxepi sot ishte njëri ndër panelistët e konferencës... Read More Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rehxepi ishte njëri ndër panelistët e konferencës vjetore për decentralizim dhe udhëheqje lokale “Vetëqeverisja lokale – koha për mundësi dhe revizion”

Shpallje Interne nr.02/2022

Uncategorized|

... Read More Shpallje Interne nr.02/2022

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi sot morri pjesë në biznes forumin Republika e Maqedonisë së Veriut – Republika e Bullgarisë, “Deri në një milion dhe më gjerë”

Aktivitetet|

“Sot për kënaqësinë time të madhe morra pjesë në biznes forumin: Republika e Maqedonisë së... Read More Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi sot morri pjesë në biznes forumin Republika e Maqedonisë së Veriut – Republika e Bullgarisë, “Deri në një milion dhe më gjerë”

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi sot morri pjesë në hapjen solemne të Qendrës për mbështetje psiko-sociale të viktimave të dhunës në familje në Radovish dhe Konçe

Aktivitetet, Uncategorized|

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi sot morri pjesë në hapjen solemne të Qendrës... Read More Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi sot morri pjesë në hapjen solemne të Qendrës për mbështetje psiko-sociale të viktimave të dhunës në familje në Radovish dhe Konçe

Close Search Window