Ramiz Rexhepi

Drejtor në Byronë për zhvillim rajonal

Ramiz Rexhepi u lind më 29.12.1976 në Kollare.

Shkollën fillore e kreu në “Rexho Rushit Zajazi” në Zajaz, ndërsa arsimin e mesën e përfundoi në Sh.M.K. “Mirko Mileski” në Kërçovë.

Diplomoi Juridikun në Universitetin Shtetëror të Tetovës. Ka qenë konsulent në Këshillin e Komunës së Zajazit. Që nga viti 2007 ai ishte I punësuar në Komunën e Zajazit si udhëheqës I punëve normative ligjore dhe aktiviteteve të përgjithshme. Ka udhëhequr në implementimin e shumë projekteve në Komunën e Zajazit, një nga projektet më të rëndësishme është edhe përmirësimi I efikasitetit energjetik në Shkollën e Zajazit.

Nga 1 Prilli I vitit 2011 ka qenë Sekretar ne Komunën e Kërçovës.

Nga 28 Shkurti 2018 Drejtor në Byronë për Zhvillim Rajonal.

Comments are closed.

Close Search Window