Byro për Zhvillim Rajonal

Rr. Sh. Kirili dhe Metodi nr.20
Kutija postare 520
1000 Shkup
Republika e Maqedosnisë së Veriut

 

Теl: +389 2 3 121 350

 

info@brr.gov.mk

    Lexoni më shumë në politikën e privatësisë  se cilat të dhëna i mbledhim dhe përpunojmë

    Comments are closed.

    Close Search Window