Thirrja e dytë për financimin e dokumentacionit teknik për projektet e infrastrukturës

Aktivitetet, Lajme, Thirrje publike|

I dashur, Ju ftojmë të merrni pjesë në Thirrjen e Dytë për Financimin e Dokumentacionit Teknik për... Read More Thirrja e dytë për financimin e dokumentacionit teknik për projektet e infrastrukturës

Mbajti konferencën “Go Green: Sigurimi i qëndrueshmërisë mjedisore dixhitale” organizuar nga Byroja e Zhvillimit Rajonal

Aktivitetet, Go Green, Lajme|

Është një prioritet kombëtar krijimi i planeve dhe udhërrëfyesve për transformimin dixhital dhe... Read More Mbajti konferencën “Go Green: Sigurimi i qëndrueshmërisë mjedisore dixhitale” organizuar nga Byroja e Zhvillimit Rajonal

Byroja për Zhvillim Rajonal e financoi 16.483.500,00 denarë projektin “Rekonstruimi i rrugës në fshatin Saraqino”.

Aktivitetet|

In the quality of director of the Bureau for Regional Development, today I had the pleasure that together... Read More Byroja për Zhvillim Rajonal e financoi 16.483.500,00 denarë projektin “Rekonstruimi i rrugës në fshatin Saraqino”.

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rehxepi ishte njëri ndër panelistët e konferencës vjetore për decentralizim dhe udhëheqje lokale “Vetëqeverisja lokale – koha për mundësi dhe revizion”

Aktivitetet|

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rehxepi sot ishte njëri ndër panelistët e konferencës... Read More Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rehxepi ishte njëri ndër panelistët e konferencës vjetore për decentralizim dhe udhëheqje lokale “Vetëqeverisja lokale – koha për mundësi dhe revizion”

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi sot morri pjesë në biznes forumin Republika e Maqedonisë së Veriut – Republika e Bullgarisë, “Deri në një milion dhe më gjerë”

Aktivitetet|

“Sot për kënaqësinë time të madhe morra pjesë në biznes forumin: Republika e Maqedonisë së... Read More Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi sot morri pjesë në biznes forumin Republika e Maqedonisë së Veriut – Republika e Bullgarisë, “Deri në një milion dhe më gjerë”

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi sot morri pjesë në hapjen solemne të Qendrës për mbështetje psiko-sociale të viktimave të dhunës në familje në Radovish dhe Konçe

Aktivitetet, Uncategorized|

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi sot morri pjesë në hapjen solemne të Qendrës... Read More Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi sot morri pjesë në hapjen solemne të Qendrës për mbështetje psiko-sociale të viktimave të dhunës në familje në Radovish dhe Konçe

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi së bashku me përfaqësuesit e Ministrisë së Vetëqeverisjes Lokale dhe UNDP ishin të mirëpritur nga z. Milaim Fetai, ambasadori i Maqedonisë së Veriut në Kroaci

Aktivitetet|

Në kuadër të vizitës studimore pesë ditore në Republikën e Kroacisë dhe në Republikën e... Read More Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi së bashku me përfaqësuesit e Ministrisë së Vetëqeverisjes Lokale dhe UNDP ishin të mirëpritur nga z. Milaim Fetai, ambasadori i Maqedonisë së Veriut në Kroaci

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi realizoi takim me delegacionin e lartë të Republikës së Kosovës

Aktivitetet|

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi realizoi takim me delegacionin e lartë nga... Read More Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi realizoi takim me delegacionin e lartë të Republikës së Kosovës

Sot drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi, i nënshkroi kontratat për realizimin e projekteve për zhvillimin e rajoneve planore për vitin 2022/2023

Aktivitetet|

Sot drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi, i nënshkroi kontratat për realizimin e... Read More Sot drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi, i nënshkroi kontratat për realizimin e projekteve për zhvillimin e rajoneve planore për vitin 2022/2023

Takim pune mes Drejtorit të Byrosë për Zhvillim Rajonal z.Ramiz Rexhepi, Rektorit të UEJL, z. Abdylmenaf Bexheti dhe Drejtorit të Qendrës për Zhvillim Rajonal të Pollogut (QZHRPP), z. Fatmir Saiti.

Aktivitetet, Lajme|

Sot, në hapësirat e Universitetit të Europës Juglindore (UEJL) u realizua një takim pune mes  Drejtorit... Read More Takim pune mes Drejtorit të Byrosë për Zhvillim Rajonal z.Ramiz Rexhepi, Rektorit të UEJL, z. Abdylmenaf Bexheti dhe Drejtorit të Qendrës për Zhvillim Rajonal të Pollogut (QZHRPP), z. Fatmir Saiti.

Close Search Window