Njoftim (rezultate) nga Thirrja publike për financimin e dokumentacioneve teknike

Lajme, Thirrje publike|

Të nderuar aplikantë, Ju njoftojmë se ka përfunduar procedura për vlerësimin e kërkesave për... Read More Njoftim (rezultate) nga Thirrja publike për financimin e dokumentacioneve teknike

Thirrje për financimin e dokumentacionit teknik

Thirrje publike|

Të nderuar: Projekti “Fuqizimi i kapaciteteve komunale për zbatimin e projektit“ i fton komunat dhe... Read More Thirrje për financimin e dokumentacionit teknik

THIRRJE PUBLIKE 2023/2024

Thirrje publike|

PËR PROPOZIMPROJEKTE PËR ZHVILLIMIN E ZONAVE URBANE DHE ZHVILLIMIN E QËNDRUESHËM DHE URBAN, PËR ZONAT ME... Read More THIRRJE PUBLIKE 2023/2024

Vendimi për përzgjedhje në Thirrjen interne për avancim nr.01/2022

Shpallje interne|

... Read More Vendimi për përzgjedhje në Thirrjen interne për avancim nr.01/2022

THIRRJE PUBLIKE për vitin 2022

Thirrje publike|

Në bazë të nenit 47 paragrafi 1 dhe nenit 48 paragrafi 1 të Ligjit të Zhvillimit të Barabartë Rajonal... Read More THIRRJE PUBLIKE për vitin 2022

Takim pune mes Drejtorit të Byrosë për Zhvillim Rajonal z.Ramiz Rexhepi, Rektorit të UEJL, z. Abdylmenaf Bexheti dhe Drejtorit të Qendrës për Zhvillim Rajonal të Pollogut (QZHRPP), z. Fatmir Saiti.

Aktivitetet, Lajme|

Sot, në hapësirat e Universitetit të Europës Juglindore (UEJL) u realizua një takim pune mes  Drejtorit... Read More Takim pune mes Drejtorit të Byrosë për Zhvillim Rajonal z.Ramiz Rexhepi, Rektorit të UEJL, z. Abdylmenaf Bexheti dhe Drejtorit të Qendrës për Zhvillim Rajonal të Pollogut (QZHRPP), z. Fatmir Saiti.

BYROJA PËR ZHVILLIM RAJONAL NËNSHKROI MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME UNT-në

Aktivitetet, Lajme|

Shkup, 23.09.2021 Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup kurrorëzoi bashkëpunimin me Byronë... Read More BYROJA PËR ZHVILLIM RAJONAL NËNSHKROI MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME UNT-në

z. Rexhepi realizoi takim pune me zv. Sekretarin e përgjithshëm në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal të Republikës së Kosovës z.Kamberaj dhe z.Çitaku Udhëheqës i divizionit për Koordinim të Zhvillimit Rajonal

Aktivitetet|

Drejtori i Byrosë për Zhvillimin Rajonal, z. Ramiz Rexhepi realizoi takim pune me zv. Sekretarin e... Read More z. Rexhepi realizoi takim pune me zv. Sekretarin e përgjithshëm në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal të Republikës së Kosovës z.Kamberaj dhe z.Çitaku Udhëheqës i divizionit për Koordinim të Zhvillimit Rajonal

Thirrje për projekte për bashkëpunim ndërkomunal

Lajme, Thirrje publike|

UNDP në bashkëpunim me Byronë për Zhvillimin Rajonal shpall thirrje për dorëzimin e aplikimeve për... Read More Thirrje për projekte për bashkëpunim ndërkomunal

THIRRJE PUBLIKE

Thirrje publike|

Në bazë të nenit 47 paragrafi 1 dhe nenit 48 paragrafi 1 të Ligjit për Zhvillim të Barabartë Rajonal... Read More THIRRJE PUBLIKE

Close Search Window