Известување (резултати) во врска со Јавен повик за финансирање на техничка документација

Јавен повик, Новости|

Почитувани баратели, Ве известуваме дека заврши постапката... Read More Известување (резултати) во врска со Јавен повик за финансирање на техничка документација

Повик за финансирање на техничка документација

Јавен повик|

Почитувани: Проектот „Јакнење на општинските капацитети... Read More Повик за финансирање на техничка документација

ЈАВЕН ПОВИК 2023/2024

Јавен повик|

                ЗА... Read More ЈАВЕН ПОВИК 2023/2024

Одлука за избор по интерен оглас бр.01/2022

Интерен Оглас|

... Read More Одлука за избор по интерен оглас бр.01/2022

Тендер за технички персонал – постар експерт

Новости|

Повеќе информации во врска со тендерот симнете ги... Read More Тендер за технички персонал – постар експерт

ЈАВЕН ПОВИК 2022 година

Јавен повик|

Врз основа на член 47 став 1 и член 48 став 1 од Законот за... Read More ЈАВЕН ПОВИК 2022 година

Тендер за понудувачи за експерт зa мапирање на тековните трендови и состојби во однос на иницијативите за дигитална трансформација со значителен еколошки аспект

Новости|

За дополнителни информации во тендерската документација... Read More Тендер за понудувачи за експерт зa мапирање на тековните трендови и состојби во однос на иницијативите за дигитална трансформација со значителен еколошки аспект

КОМПЈУТЕРСКАТА МОЌ СТАНУВА ЗЕЛЕНА

Новости|

Дигиталната трансформација на јавниот и приватниот сектор... Read More КОМПЈУТЕРСКАТА МОЌ СТАНУВА ЗЕЛЕНА

Повик за тендерска документација за Ангажирање на експерт за финансиски менаџмент

Јавен оглас, Новости|

За подетални информации во врска со повикот за Ангажирање... Read More Повик за тендерска документација за Ангажирање на експерт за финансиски менаџмент

Работна средба помеѓу директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз Реџепи, ректорот на УЈИЕ г. Абдилменаф Беџети и директорот на Центарот за развој на Полошки плански регион (ЦРППР), г. Фатмир Саити

Активности, Новости|

Денеска во просториите на Универзитетот на Југоисточна... Read More Работна средба помеѓу директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз Реџепи, ректорот на УЈИЕ г. Абдилменаф Беџети и директорот на Центарот за развој на Полошки плански регион (ЦРППР), г. Фатмир Саити

Close Search Window