Одговор на барање информации од јавен карактер за 2023 година

Uncategorized, Барање на информации од јавен карактер|

... Read More Одговор на барање информации од јавен карактер за 2023 година

Завршна сметка 2022

Uncategorized, Завршна сметка|

Биланс на состојба... Read More Завршна сметка 2022

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 02/2022

Интерен Оглас, Новости|

... Read More ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 02/2022

Директорот на Бирото за регионален развој г. Рамиз Реџепи, заедно со претставници од Министерството за локална самоуправа и УНДП беа примени од г. Милаим Фетаи, Амбасадор на Северна Македонија во Хрватска

Uncategorized, Активности|

Во рамките на 5-дневната студиска посета на Република... Read More Директорот на Бирото за регионален развој г. Рамиз Реџепи, заедно со претставници од Министерството за локална самоуправа и УНДП беа примени од г. Милаим Фетаи, Амбасадор на Северна Македонија во Хрватска

Одлука за избор по интерен оглас бр.01/2022

Интерен Оглас|

... Read More Одлука за избор по интерен оглас бр.01/2022

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2022

Интерен Оглас|

... Read More ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2022

Објавување на тендер за ангажирање на експерт за проектен мониторинг

Uncategorized|

Повеќе информации во врска со тендерот симнете ги... Read More Објавување на тендер за ангажирање на експерт за проектен мониторинг

Одлука за избор на кандидат за вработување на определено време

Uncategorized|

... Read More Одлука за избор на кандидат за вработување на определено време

ЈАВЕН ОГЛАС бр.02/2022

Uncategorized|

Врз основа на член 22 став 1 алинеја 2 од Законот за... Read More ЈАВЕН ОГЛАС бр.02/2022

Одлука за избор на кандидат за вработување на определено време

Uncategorized|

Одлука за избор на кандидат за вработување на определено... Read More Одлука за избор на кандидат за вработување на определено време

Close Search Window