Се продолжува рокот за поднесување на барања за грант за финансирање на техничка документација

Активности, Новости|

Се продолжува рокот за поднесување на барања за грант за... Read More Се продолжува рокот за поднесување на барања за грант за финансирање на техничка документација

Вториот повик за финансирање на техничка документација за инфраструктурни проекти

Активности, Јавен повик, Новости|

Почитувани, Ве покануваме да земете учество во Вториот... Read More Вториот повик за финансирање на техничка документација за инфраструктурни проекти

Денеска се потпишаа договорите со директорите на 8-те центри за развој во планските региони и со 55 градоначалници

Активности, Новости|

Во рамки на Програмата за рамномерен регионален развој,... Read More Денеска се потпишаа договорите со директорите на 8-те центри за развој во планските региони и со 55 градоначалници

Десет општини и три плански развојни центри ќе добијат сеопфатна и квалитетна техничка документација за реализација на приоритетните инфраструктурни проекти

Активности, Новости|

Десет општини и три центри за развој на планираните региони... Read More Десет општини и три плански развојни центри ќе добијат сеопфатна и квалитетна техничка документација за реализација на приоритетните инфраструктурни проекти

Средба на директорот на Бирото за регионален развој со македонскиот абасадор во Република Албанија, Данчо Марковски

Активности|

Денес директорот на Бирото за регионален развој г-дин.Рамиз... Read More Средба на директорот на Бирото за регионален развој со македонскиот абасадор во Република Албанија, Данчо Марковски

Уште еден чекор кон финализирање на трансформацијата на Бирото за регионален развој во Агенција

Активности, Новости|

... Read More Уште еден чекор кон финализирање на трансформацијата на Бирото за регионален развој во Агенција

Изградба на пат од село Палчишта и Поштем до Автопатот Тетово – Гостивар

Активности|

Денеска директорот на Биро за регионален развој г-дин Рамиз... Read More Изградба на пат од село Палчишта и Поштем до Автопатот Тетово – Гостивар

Работна средба со почесни претставници од амбасадата на Романија

Активности, Новости|

Денеска во бирото за регионален развој се одржа работна... Read More Работна средба со почесни претставници од амбасадата на Романија

Одржана конференција „Go Green: Обезбедување дигитална еколошка одржливост“ во организација на Бирото за регионален развој

Go Green, Активности, Новости|

Национален приоритет е да се креираат планови и патокази за... Read More Одржана конференција „Go Green: Обезбедување дигитална еколошка одржливост“ во организација на Бирото за регионален развој

TENDER FOR ORGANIZAITON ON CONFERENCE FOR GREEN DIGITALIZATION

Активности|

https://drive.google.com/file/d/1DbcaNn00dmQhNi3I6yRFUTtxKPWhbnlz/view?usp=sharing... Read More TENDER FOR ORGANIZAITON ON CONFERENCE FOR GREEN DIGITALIZATION

Close Search Window