Вториот повик за финансирање на техничка документација за инфраструктурни проекти

Активности, Јавен повик, Новости|

Почитувани, Ве покануваме да земете учество во Вториот... Read More Вториот повик за финансирање на техничка документација за инфраструктурни проекти

Известување (резултати) во врска со Јавен повик за финансирање на техничка документација

Јавен повик, Новости|

Почитувани баратели, Ве известуваме дека заврши постапката... Read More Известување (резултати) во врска со Јавен повик за финансирање на техничка документација

Повик за финансирање на техничка документација

Јавен повик|

Почитувани: Проектот „Јакнење на општинските капацитети... Read More Повик за финансирање на техничка документација

ЈАВЕН ПОВИК 2023/2024

Јавен повик|

                ЗА... Read More ЈАВЕН ПОВИК 2023/2024

ЈАВЕН ПОВИК 2022 година

Јавен повик|

Врз основа на член 47 став 1 и член 48 став 1 од Законот за... Read More ЈАВЕН ПОВИК 2022 година

Повик за проекти за меѓуопштинска соработка

Јавен повик, Новости|

УНДП во соработка со Бирото за регионален развој објавува... Read More Повик за проекти за меѓуопштинска соработка

ЈАВЕН ПОВИК

Јавен повик|

Врз основа на член 47 став 1 и член 48 став 1 од Законот за... Read More ЈАВЕН ПОВИК

ОТВОРЕН ЈАВЕН ПОВИК

Јавен повик|

          Врз основа на член 91 од... Read More ОТВОРЕН ЈАВЕН ПОВИК

Формулари за аплицирање и насоки 2021

Јавен повик|

Формуларите и насоките за аплицирање ќе ги најдете на... Read More Формулари за аплицирање и насоки 2021

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ ЗА РАЗВОЈ НА ПОДРАЧЈАТА СО СПЕЦИФИЧНИ РАЗВОЈНИ ПОТРЕБИ И ЗА РАЗВОЈ НА СЕЛАТА ЗА 2020 ГОДИНА

Јавен повик, Новости|

Врз основа на член 35 став 1 и член 36 став 1 од Законот за... Read More ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ ЗА РАЗВОЈ НА ПОДРАЧЈАТА СО СПЕЦИФИЧНИ РАЗВОЈНИ ПОТРЕБИ И ЗА РАЗВОЈ НА СЕЛАТА ЗА 2020 ГОДИНА

Close Search Window