Се продолжува рокот за поднесување на барања за грант за финансирање на техничка документација

Активности, Новости|

Се продолжува рокот за поднесување на барања за грант за... Read More Се продолжува рокот за поднесување на барања за грант за финансирање на техничка документација

Вториот повик за финансирање на техничка документација за инфраструктурни проекти

Активности, Јавен повик, Новости|

Почитувани, Ве покануваме да земете учество во Вториот... Read More Вториот повик за финансирање на техничка документација за инфраструктурни проекти

Денеска се потпишаа договорите со директорите на 8-те центри за развој во планските региони и со 55 градоначалници

Активности, Новости|

Во рамки на Програмата за рамномерен регионален развој,... Read More Денеска се потпишаа договорите со директорите на 8-те центри за развој во планските региони и со 55 градоначалници

Десет општини и три плански развојни центри ќе добијат сеопфатна и квалитетна техничка документација за реализација на приоритетните инфраструктурни проекти

Активности, Новости|

Десет општини и три центри за развој на планираните региони... Read More Десет општини и три плански развојни центри ќе добијат сеопфатна и квалитетна техничка документација за реализација на приоритетните инфраструктурни проекти

Уште еден чекор кон финализирање на трансформацијата на Бирото за регионален развој во Агенција

Активности, Новости|

... Read More Уште еден чекор кон финализирање на трансформацијата на Бирото за регионален развој во Агенција

Работна средба со почесни претставници од амбасадата на Романија

Активности, Новости|

Денеска во бирото за регионален развој се одржа работна... Read More Работна средба со почесни претставници од амбасадата на Романија

Од хартија до пиксели – дигитална трансформација на општините

Новости|

УНДП имплементира неколку проекти преку кои го поддржува и... Read More Од хартија до пиксели – дигитална трансформација на општините

Известување (резултати) во врска со Јавен повик за финансирање на техничка документација

Јавен повик, Новости|

Почитувани баратели, Ве известуваме дека заврши постапката... Read More Известување (резултати) во врска со Јавен повик за финансирање на техничка документација

Одржана конференција „Go Green: Обезбедување дигитална еколошка одржливост“ во организација на Бирото за регионален развој

Go Green, Активности, Новости|

Национален приоритет е да се креираат планови и патокази за... Read More Одржана конференција „Go Green: Обезбедување дигитална еколошка одржливост“ во организација на Бирото за регионален развој

ТЕНДЕР ЗА АНГАЖИРАЊЕНАДВОРЕШНА ЕКСПЕРТИЗА ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА АНАЛИЗА И ОПИС НА ФАКТОРИТЕ КОИ ПОДДРЖУВААТ И ПРЕВЕНИРААТ АДАПТАЦИЈА НА МЕРКИ ЗА ЗЕЛЕНА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА.

Новости|

https://drive.google.com/file/d/1dfbw3skTUiT23AcLUeg7zFvi7IMigl2n/view?usp=share_link... Read More ТЕНДЕР ЗА АНГАЖИРАЊЕНАДВОРЕШНА ЕКСПЕРТИЗА ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА АНАЛИЗА И ОПИС НА ФАКТОРИТЕ КОИ ПОДДРЖУВААТ И ПРЕВЕНИРААТ АДАПТАЦИЈА НА МЕРКИ ЗА ЗЕЛЕНА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА.

Close Search Window