Биро за регионален развој

Ул. Св. Кирил и Методиј бр.20
Поштенски Фах 520
1000 Скопје
Република Северна Македонија

 

Тел: +389 2 3 121 350

 

info@brr.gov.mk

 

www.brr.gov.mk

    ***Прочитајте повеќе во политиката за приватност који податоци ги собираме и обработиме

    Comments are closed.

    Close Search Window