Jавен повик 2018

Jавен повик 2018

Jавен повик 2017

Jавен повик 2017

ЈАВЕН ПОВИК 15/02/2014

21.09.2015

На 21.09.2015 огласен е вториот Јавен повик за 2015 година.

Содржината може да ја ја видите во документот Jавен повик 2015 – II.doc


22.01.2015

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ 2015 – 22.01.2015

 

 

 

Comments are closed.

Close Search Window