Aktivitetet|

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rehxepi sot ishte njëri ndër panelistët e konferencës vjetore për decentralizim dhe udhëheqje lokale “Vetëqeverisja lokale – koha për mundësi dhe revizion”.

Në këtë panel diskutimi drejtori i Byrosë z. Ramiz Rexhepi ndau pikëpamjet dhe përvojat e veta rreth rritjes së konkurrencës së rajoneve planore, përmes rritjes së inovacioneve, shfrytëzimit optimal të pasurisë natyrore, njerëzore dhe kapitali ekonomik.

“Panelet e tilla të diskutimit janë një platformë e shkëlqyeshme për shkëmbimin e ideve dhe propozimeve nga pikëpamje të ndryshme me qëllim që të bëhemi një servis më i mirë për qytetarët dhe ta përmirësojmë cilësinë e jetës së tyre në të gjitha rajonet në vend.” – z. Ramiz Rexhepi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Close Search Window