Aktivitetet, Uncategorized|

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi sot morri pjesë në hapjen solemne të Qendrës për mbështetje psiko-sociale të viktimave të dhunës në familje në Radovish dhe Konçes së bashku me përfaqësuesin e përhershëm të UNDP-së, znj. Sanja Bojaniq, kryetari i Komunës së Radovishit z. Aco Ristov, kryetari i Komunës Konçe z. Zllatko Ristov, znj. Ivanka Sokolova përfaqësuese e “Aksioni i grave”, përfaqësues të Byrosë për Zhvillim Rajonal dhe palë të tjera të interesuara. Kjo Qendër e cila do të funksionojë si hap i klasës së parë në sigurimin, mbrojtjen dhe dhënien e këshillave të viktimave të dhunës në familje është financuar nga partneriteti dizajnues i Byrosë për Zhvillim Rajonal dhe UNDP: “Post-KOVID: bashkësitë si zhvillues të guximshëm” kufi i përhershëm”. Ky projekt e përfshin edhe komponentën e cila i përket fillimit të sistemit për udhëheqje me dokumente përkatësisht sistemit digjital për e-shërbime.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Close Search Window