z. Rexhepi realizoi takim pune me zv. Sekretarin e përgjithshëm në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal të Republikës së Kosovës z.Kamberaj dhe z.Çitaku Udhëheqës i divizionit për Koordinim të Zhvillimit Rajonal