Shpallje interne|

1. Për vendin e punës 4: UPR 01 01 В01 000 Këshilltar për përpunim të projekteve, Njësia për grumbullimin  e projekteve, Sektori për realizimin e projekteve dhe monitorimin e shfrytëzimit të mjeteve për zhvillim rajonal – 1 zbatues.

2. Për pozitën 2: UPR 01 01 В03 000 Bashkëpunëtor për mbledhjen e të dhënave për projektet e zhvillimit rural, Njësiai për dokumente të planifikimit operativ, Sektori i zbatimit të politikave zhvillimore rajonale – 1 zbatues

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Close Search Window