Aktivitetet, Lajme|

Sot, së bashku me zv.Ministrin e Pushtetit Lokal z.Dejan Pavleski realizuam vizitë në Komunën e Dollnenit. Temë diskutimi ishte zhvillimi rajonal dhe i barabartë i Komunave në RM. Kryetari i Komunes z. Xhemil Qamili theksoi se deri më tani ka qenë një praktikë jo e mirë e shperndarjes së fondeve qëndrore të cilat kanë qenë të koncentruara në qytetet e mëdha dhe kerkoi që kjo të ndryshojë dhe shperndarja të bëhet në të gjitha Komunat e RM-së, me theks të vecantë komunat rurale. Zv. Ministri dhe Drejtori i Byros Ramiz Rexhepi u dakorduan që të bejnë të pamundurën që në të ardhmen të ndikojnë në qeveri që sa më shumë mjete të ndahen për zhvillim rural të barabartë të komunave.

Comments are closed.

Close Search Window