Aktivitetet, Lajme|

Sot kishim nderin që në hapsirat e Byrosë për Zhvillim Rajonal të realizojmë takim pune me Ambasadorin e Italisë në Maqedoni N.E Karlo Romeo. Drejtori i Byrosë Ramiz Rexhepi shprehu falëlnderim për prezencën e Ambasadorit, dhe më pas e njoftoi atë për aktivitetet e Byrosë. Vazhdimi dhe përforëcimi i bashkëpunimit të deritanishëm, si dhe puna me përkushtim maksimal në të ardhmen ishin thekset kryesore në të cilat u përqëndruan Ambasadori italian dhe Drejtori i Byrosë.

Comments are closed.

Close Search Window