Aktivitetet, Lajme|

Në atmosferë të shkëlqyer u realizua takimi me Drejtorin e Organizatës TIKA ( Agjencioni për bashkëpunim dhe zhvillim ) Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal Ramiz Rexhepi, sot realizoi diskutim të hapur, produktiv dhe konstruktiv me z.Aytekin Ayden, Koordinues për Republikën e Maqedonisë. Puna me përkushtim me rezultate reale për qytetarët, me qëllim të përmirësimit të cilësisë së jetës në sfera të ndryshme janë parimet tona themelore, u shpreh Drejtori z. Ayden.

Comments are closed.

Close Search Window