Thirrje publike|

Më 25 shkurt, 2016 dokumentet dhe forma të reja janë publikuar:

Indikatorët 2016-2018
Projektet për zhvillimin e fshatrave (5)
Projektet për zhvillimin e rajoneve me nevoja specifike

Formularët janë në faqe APLIKIMIT

Comments are closed.

Close Search Window