I pakategorizuar|

Me datë 30.11.2012 në zyrat e Byrosë për zhvillim rajonal u mbajt një takim  mes  delegacionit të Ukrainës  dhe drejtorit të Byrosë për zhvillim rajonal z.  Xhemail  Elmazi dhe me pjesëmarrje të  disa të punësuarve të Byrosë.
Temë bisedimi ishte  shkëmbimi i përvojave në sferën e implementimit të politikave rajonale mes Byrosë për zhvilli rajonal dhe  koordinimit mes  qendrave për zhvillim të rajoneve të planifikuara.
Mysafirëve krejt kjo e lartpërmendur ju prezantua në mënyrë të qartë dhe të shkurtër ku pastaj u lë hapësirë edhe për diskutim. Mysafirët më shumë  ishin të interesuar për mënyrën e ndarjes së mjeteve nëpër regjione  lloji  i projekteve   që financohen dhe se si përcaktohet pjesëmarrja e përqindjes për secilin rajon  në rindarjen e mjeteve.

Ukrainian Delegation:
1. Mr. Denys FEDOSIEIEV, First Deputy Mayor (Bryanka)
2. Mrs. Svitlana GREBENKOVA, Head of the Department of Economy (Alchevsk)
3. Mrs. Liudmyla KUNYTSKA, Deputy Mayor (Stahanov)
4. Mr. Oleg MIKHALOV, Director of the Agency for Sustainable Development of Lugansk Region (Lugansk)
5. Mrs. Kateryna ORLOVA, RDA project manager (Stahanov)
6. Mrs. Olha SEZONENKO, RDA project manager (Stahanov)
7. Mr. Sergiy SHARSHOV, Deputy head of the Department of Regional Development, Ministry of Regional Development (Kyiv)
8. Mr. Valeriy ZABOLOTNYI, RDA Director (Stahanov)
9. Mr. Taras ZHURAVEL, GIZ project coordinator (Kyiv)

ukrainska3 ukrainska2 ukrainska1

Comments are closed.

Close Search Window