I pakategorizuar|

brr board 2

Më 09.21.2015 është shpall thirrja e dytë publike, “Grumbullimi I propozim projekteve per zhvillimin e zonave me nevoja  te vecante , dhe zhvillimi i fshatrave per vitin 2015”.

Përmbajtjen mund ta shikoni në dokumentin vijues Thirrje publike II 2015.doc

Thirrja publike zgjat deri 01.10.2015. 

 

 

Comments are closed.

Close Search Window