I pakategorizuar|

Rikonstruimi i rrugës lokale Drachevo- motel Kitka (1,100 m gjatësi Faza 1) dhe mbajtjen e murit, Rajoni i Shkupit

Rekonstrukcija-na-lokalien-pat-Dracevo-motel-Kitka

Comments are closed.

Close Search Window