I pakategorizuar|

PËR GRUMBULLIMIN E PROPOZIM – PROJEKTEVE PËR ZHVILLIMIN E RAJONEVE ME NEVOJA SPECIFIKE ZHVILLIMORE DHE PËR ZHVILLIMIN E FSHATRAVE GJATË VITIT 2015

Detalisht

 

 

Comments are closed.

Close Search Window