I pakategorizuar|

Договорите за реализација на проекти

Në 04/05/2015 në hapësirat e Byrosë për zhvillim rajonal kanë nënshkruar kontrata për zbatimin e projekteve në mes Byrosë , përfaqësuar nga Drejtori Xhemail Elmazi dhe krerët e qendrave të zhvillimit për 8 rajone të Republikës së Maqedonisë.

Comments are closed.

Close Search Window