Активности, Новости|

Се продолжува рокот за поднесување на барања за грант за финансирање на техничка документација во рамките на Вториот повик на Фондот за техничка документација. Новиот рок за поднесување на барањата е 17 јуни 2024. Сите други услови и барања на грантот остануваат непроменети.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window