Завршна сметка|

637

Приходи и расходи

Посебни податоци

631

Биланс на состојба

Посебни податоци

Приходи и расходи

Структура на приходи

ДБ -Биланс 631 2023

785-28

Биланс на состојба

 

Приходи и расходи

Структура на приходи

785-35

Биланс на состојба

Приходи и расходи

Структура на податоци

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window