Активности, Новости|

Во рамки на Програмата за рамномерен регионален развој, денеска се потпипшаа договорите со директорите на 8-те центри за развој во планските региони и со 55 градоначалници.

Потпишани се вкупно 129 договори, од кои 29 за реализација на регионални проекти и 100 договори за реализација на локални проекти, конкретно за развој на урбаните подрачја, развој на подрачја со специфични развојни потреби и развој на селата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window