Активности|

400768225_648885177431505_8529887609549885813_n-1024x682-1024x585

Денес директорот на Бирото за регионален развој г-дин.Рамиз Реџепи заедно со министерот за локална самоуправа г-дин.Ристо Пенов одржаа средба со македонскиот амбасадор во Република Албанија, Данчо Марковски како цел проширување на заедничката соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија, како и меѓу институциите во процесот на интегрирање во ЕУ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window