Денеска се потпишаа договорите со директорите на 8-те центри за развој во планските региони и со 55 градоначалници

Активности, Новости|

Во рамки на Програмата за рамномерен регионален развој,... Read More Денеска се потпишаа договорите со директорите на 8-те центри за развој во планските региони и со 55 градоначалници

Десет општини и три плански развојни центри ќе добијат сеопфатна и квалитетна техничка документација за реализација на приоритетните инфраструктурни проекти

Активности, Новости|

Десет општини и три центри за развој на планираните региони... Read More Десет општини и три плански развојни центри ќе добијат сеопфатна и квалитетна техничка документација за реализација на приоритетните инфраструктурни проекти

Средба на директорот на Бирото за регионален развој со македонскиот абасадор во Република Албанија, Данчо Марковски

Активности|

Денес директорот на Бирото за регионален развој г-дин.Рамиз... Read More Средба на директорот на Бирото за регионален развој со македонскиот абасадор во Република Албанија, Данчо Марковски

Уште еден чекор кон финализирање на трансформацијата на Бирото за регионален развој во Агенција

Активности, Новости|

... Read More Уште еден чекор кон финализирање на трансформацијата на Бирото за регионален развој во Агенција

Close Search Window