Активности, Новости|

Директорот на Биро за регионален развој денес потпиша договор со г-дин Армен Григорјан , постојан претставник на УНДП за реализација на проектот: Градење на општински капацитети за имплементација на проекти – Фаза 2

Општините и Центрите ќе имаат дополнителни средства во износ од 1.6 милиони УСД за изработка на квалитетна техничка документација за која што во изменативе години се покажа дека има недостаток.

Продолжуваме да работиме во корист на граѓаните и подобрување на квалитетот на животот подеднакво за са сите на целата територија на Република Северна Македонија.

Вредноста на проектот е 2.612.516 УСД од кои 500.000 се ко-финансирање од Бирото за регионален развој.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window