Активности|

Денес, на мое големо задоволство учествував на Бизнис форумот: Република Северна Македонија – Република Бугарија, „До една милијарда и пошироко“.
Учествував на Бизнис форумот како панелист на втората сесија за прекугранична соработка.
Би сакал да истакнам дека овој Бизнис форум е извонредна платформа каде што имавме можност да разговараме заедно со нашите соседи, извлекувајќи важни точки кои ќе придонесат за одредување на чекорите што ќе треба да се преземат за да се имплементира, натпреварувајќи се за поголем напредок на двете земји во наредниот период.
” Директор на Биро за регионален развој Г-дин. Рамиз Реџепи.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window