Активности|

Денеска во просториите на Бирото за регионален равој се одржа средба на директорот на Бирото Г-дин. Рамиз Реџепи и Н.Е. Амбасадорот на Република Италија во Република Северна Македонија г-дин Андреа Силвестри и заменик Амбасадорот г-дин Марио Де Роза. На конструктивната средба се разменија мислења околу идните активности и продлабочување на соработката помеѓу двете институции и земјите воопшто.

“Особена чест и задоволство ми беше денес во просториите на Бирото за регионален развој да ги примам Н.Е. Амбасадорот на Република Италија во Република Северна Македонија г-дин Андреа Силвестри и заменик Амбасадорот г-дин Марио Де Роза. На конструктивната средба се разменија мислења околу идните активности и продлабочување на соработката помеѓу двете институции и земјите воопшто.” – Директор на Биро за регионален развој Г-дин. Рамиз Реџепи.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window