Средба на директорот на Бирото за регионален развој г-дин. Рамиз Реџепи и Н.Е. Амбасадорот на Република Италија во Република Северна Македонија г-дин Андреа Силвестри и заменик Амбасадорот г-дин Марио Де Роза