Активности|

Директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз Реџепи оствари средба со висока делегација на Република Косово во состав од Заменик Министерот на Министерство за регионален развој г-дин Агон Добруна, директорот за регионален развој г-дин Илбер Читаку, г-ѓа Вјендита Авдиу Муслиу – Раководител на сектор за координација на регионален развој и г-дин Валбарда Буза, асистент на Заменик Министерот за регионален развој.

Политиката за рамномерен регионален развој и актуелните предизвици со кои се соочува, размена на искуства и проширување на соработката помеѓу двете држави беа меѓу главните теми на разговор на денешната средба.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window