Uncategorized|

Повеќе информации во врска со тендерот симнете ги документите од следниот линк:

https://drive.google.com/file/d/1Qs7mP1MrDe5eYtZTHAy3AojK4bbQd9_3/view?usp=share_link

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window