Објавување на тендер за ангажирање на експерт за проектен мониторинг, комуникациски активности, промоција, комуникација, публицитет и информации

Активности|

Повеќе информации во врска со тендерот симнете ги... Read More Објавување на тендер за ангажирање на експерт за проектен мониторинг, комуникациски активности, промоција, комуникација, публицитет и информации

Одлука за избор по интерен оглас бр.01/2022

Интерен Оглас|

... Read More Одлука за избор по интерен оглас бр.01/2022

Директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз Реџепи оствари средба со висока делегација на Република Косово

Активности|

Директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз... Read More Директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз Реџепи оствари средба со висока делегација на Република Косово

Дeнес, директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз Реџепи, ги потпиша договорите за реализација на проекти за развој на планските региони за 2022/2023 година

Активности|

Дeнес, директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз... Read More Дeнес, директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз Реџепи, ги потпиша договорите за реализација на проекти за развој на планските региони за 2022/2023 година

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2022

Интерен Оглас|

... Read More ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2022

Објавување на тендер за ангажирање на експерт за проектен мониторинг

Uncategorized|

Повеќе информации во врска со тендерот симнете ги... Read More Објавување на тендер за ангажирање на експерт за проектен мониторинг

Close Search Window