Новости|

Повеќе информации во врска со тендерот симнете ги документите од следниот линк:

https://drive.google.com/file/d/1WdVBC7IBgAAJyrIYivPHRTgT-ildg4aJ/view?usp=sharing

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window