Uncategorized, Активности, Новости|

За дополнителни информации во врска со тендерот преземете ги документите на следниот линк:

https://drive.google.com/file/d/1O9ZHdfqhuGNQ7N3NdppNU5F-ivyVpYIe/view?usp=sharing

Корекција, за повеќе информации во следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window