Активности|

Директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз Реџепи оствари работна средба со  г-дин Бесим Камберај з. Генерален секретар во Министерството за регионален развој на Република Косово и г-дин Илбер Читаку Раководител на сектор за координација на регионален развој.

Главни точки на дискусија на денешната работна средба беа институционално запознавање и размена на искуства, предизвиците кои следат, можностите за користење на европски извори на средства, како и можностите за заедничка соработка во иднина и други прашања поврзани со рамномерниот регионален развој.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window