Uncategorized|

Известување за продолжување на рок за доставување на проектни апликации за проектот “Пост Ковид: Општините како двигатели на одржливиот развој”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close Search Window