ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 03/2019

Интерен Оглас|

Врз основа на член 48 став 4 од Закон за административни... Read More ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 03/2019

Директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз Реџепи одржа работна средба со г-дин Давид Оберхубер, Директор на Германското друштво за техничка соработка  (ГИЗ) за Република Северна Македонија и Косово

Активности, Новости|

Денес директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз... Read More Директорот на Бирото за регионален развој г-дин Рамиз Реџепи одржа работна средба со г-дин Давид Оберхубер, Директор на Германското друштво за техничка соработка  (ГИЗ) за Република Северна Македонија и Косово

Одлука за интерен оглас бр.02/2019

Интерен Оглас|

Одлука за избор, интерен оглас бр.02/2019, Одлуката е достапна... Read More Одлука за интерен оглас бр.02/2019

Одлуки за интерен оглас бр.01/2019

Интерен Оглас|

Одлуки за интерен оглас бр.01/2019, Одлуките се достапни на... Read More Одлуки за интерен оглас бр.01/2019

Close Search Window