Новости|

Денес ја имавме честа во просториите на Бирото за регионален развој да имаме работна средба со Н.Е Карло Ромео, амбасадор на Р.Италија во Р. Македонија. Директорот на Бирото Рамиз Реџепи ја истакна благодарноста за присуството на амбасадорот и го информираше за активностите на Бирото. Продолжување и зајакнување на досегашната соработка како и работење со максимална посветеност во иднина беа главните акценти на кои се задржаа амбасадорот и директорот.

Comments are closed.

Close Search Window