Активности, Новости|

Остварена средба во одлична атмосвера на домаќините ТИКА (Турска агенција за соработка и развој). Директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи денес имаше продуктивен, отворен и конструктивен разговор со г-динот Aytekin Ayden, координатор за Република Македонија. Посветеното работење со реални резултати за граѓаните со цел подобрување на нивниот квалитет на живеење во различни области се наша примарна цел, истакнаа директорот и г-динот Ayden.

Comments are closed.

Close Search Window