Директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи оствари работна средба со раководителите на Центрите за развој на планските региони

Новости|

  Директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи... Read More Директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи оствари работна средба со раководителите на Центрите за развој на планските региони

Работна средба на директорот г.Рамиз Реџепи со Н.Е Карло Ромео, амбасадор на Р.Италија

Новости|

Денес ја имавме честа во просториите на Бирото за... Read More Работна средба на директорот г.Рамиз Реџепи со Н.Е Карло Ромео, амбасадор на Р.Италија

Остварена средба во одлична атмосвера на домаќините ТИКА (Турска агенција за соработка и развој).

Активности, Новости|

Остварена средба во одлична атмосвера на домаќините ТИКА... Read More Остварена средба во одлична атмосвера на домаќините ТИКА (Турска агенција за соработка и развој).

Работен состанок помеѓу директорот г.Рамиз Реџепи и Амбасадорот на Р.Сербија г-ѓа Н.Е. Душанка Дивјак-Томич

Новости|

Поддршката и соработката пред се со соседните земји е од... Read More Работен состанок помеѓу директорот г.Рамиз Реџепи и Амбасадорот на Р.Сербија г-ѓа Н.Е. Душанка Дивјак-Томич

Директорот г.Рамиз Реџепи оствари средба со претставниците на УНДП

Активности, Новости|

Денес во просториите на Бирото за регионален развој,... Read More Директорот г.Рамиз Реџепи оствари средба со претставниците на УНДП

Средба помеѓу директорот на Бирото за регионален развој г.Рамиз Реџепи и Амбасадорот на Германија г.Н.Е Томас Герберих

Активности, Новости|

Честа е навистина голема да го примиме денес во просториите... Read More Средба помеѓу директорот на Бирото за регионален развој г.Рамиз Реџепи и Амбасадорот на Германија г.Н.Е Томас Герберих

Close Search Window