Активности|

preda

На ден 11/04/2011 година беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Биро за регионален развој и Преда Плус – промотор на одржлив економски развој и социјален просперитет преку олеснување на јавни, приватни и граѓански иницијативи на локално/регионално ниво на Балканот.

Comments are closed.

Close Search Window