01/08/2014, Финансирање на подрачја со специфични развојни потреби и села во 2014 година

Активности|

Врз основа на член 42 од Законот за рамномерен регионален... Read More 01/08/2014, Финансирање на подрачја со специфични развојни потреби и села во 2014 година

ЈАВЕН ПОВИК 15/02/2014

Јавен повик|

ПРИБИРАЊЕ НА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ ЗА РАЗВОЈ НА ПОДРАЧЈАТА СО... Read More ЈАВЕН ПОВИК 15/02/2014

13/02/2014, Склучени Договорите за реализација на проекти помеѓу Бирото за регионален развој и Центрите за развој на 8-те плански региони во Република Македонија

Активности, Новости|

На ден 13/02/2014 година, во просториите на Бирото за регионален... Read More 13/02/2014, Склучени Договорите за реализација на проекти помеѓу Бирото за регионален развој и Центрите за развој на 8-те плански региони во Република Македонија

25/11/2013, Средба со претставници од Германското друштво за техничка соработка

Активности|

Директорот на Бирото за регионален развој, г-дин Џемаил... Read More 25/11/2013, Средба со претставници од Германското друштво за техничка соработка

02/07/2013, Потпишани договорите за реализација на проекти за развој на селата и развој на подрачја со специфични развојни потреби за 2013 година

Активности|

“Директорот на Бирото за регионален развој Џемаил... Read More 02/07/2013, Потпишани договорите за реализација на проекти за развој на селата и развој на подрачја со специфични развојни потреби за 2013 година

27/06/2013, Склучени Договорите за реализација на проекти помеѓу Бирото за регионален развој и Центрите за развој на 8-те плански региони во Република Македонија

Активности|

На ден 27/06/2013 година, во просториите на Министерството за... Read More 27/06/2013, Склучени Договорите за реализација на проекти помеѓу Бирото за регионален развој и Центрите за развој на 8-те плански региони во Република Македонија

30/11/2012, Посета на Украинска делегација на Бирото за регионален развој

Активности|

На ден 30.11.2012 во просториите на Бирото за регионален развој... Read More 30/11/2012, Посета на Украинска делегација на Бирото за регионален развој

06/11/2012, Склучени Договорите за реализација на проекти помеѓу Бирото за регионален развој и Центрите за развој на 8-те плански региони во Република Македонија

Активности|

На ден 06/11/2012 година, во просториите на Бирото за регионален... Read More 06/11/2012, Склучени Договорите за реализација на проекти помеѓу Бирото за регионален развој и Центрите за развој на 8-те плански региони во Република Македонија

Директорот г-дин Џемаил Елмази оствари работна средба со претставници од институциите надлежни за регионален развој на Р. Косово

Активности|

На ден 04/10/2011 година, директорот на Бирото за регионален... Read More Директорот г-дин Џемаил Елмази оствари работна средба со претставници од институциите надлежни за регионален развој на Р. Косово

Склучени Договорите за реализација на проекти помеѓу Бирото за регионален развој и Центрите за развој на 8-те плански региони во Република Македонија

Активности|

На ден 06/05/2011 година, во просториите на Бирото за регионален... Read More Склучени Договорите за реализација на проекти помеѓу Бирото за регионален развој и Центрите за развој на 8-те плански региони во Република Македонија

Close Search Window