Реализирани проекти|

Реконструкција на локален пат Драчево- мотел Китка (1.100 м должина-Фаза 1) и потпорен ѕид, Скопски Плански регион

Rekonstrukcija-na-lokalien-pat-Dracevo-motel-Kitka

Comments are closed.

Close Search Window